BlueCRM-Automation (ERP)

BlueCRM-Automation brengt naast alle CRM functionaliteit ook ERP functionaliteit naar je bedrijf. De geïntegreerde ERP oplossing helpt om de productiviteit te verhogen en de kosten te drukken.
Met de Documenten controle, traceerbaarheid van de producten (lotnummers) en het magazijn beheer zal uw productie proces snel in een hoger versnelling schakelen.
Het zal niet alleen een efficiëntieverhoging betekenen om alle gegevens te verzamelen, maar het analyseren ervan zal ook veel gemakkelijker worden omdat alle data steeds gecentraliseerd is.
BlueCRM is een internet applicatie. Dit betekent voor u dat er geen dure opstartkosten zijn en geen onderhoud. Uw team kan werken vanaf ieder systeem met een internet verbinding (smartphone, tablet of laptop).
De productie activiteiten worden gemakkelijk gelinkt aan de andere afdelingen, vanaf de aankoop tot en met het verkoopteam. Geef het verkoopteam de product- en klantengegevens zodat ze gemakkelijk een gepersonaliseerde klantendienst kunnen verlenen. De sleutelwoorden real-time en gecentraliseerd zijn het meest typerend voor BlueCRM-Automation.

Belangrijk is dat BlueCRM-Automation aangepast wordt per klant, niet alleen uw eigen firma-jargon komt in de formulieren, maar uw eigen proces wordt weerspiegeld in het systeem. Als u nu een uitgebreide organisatie structuur hebt waar een goedkeuringsproces van toepassing is, of u hebt een kleinere organisatie waar de goedkeuring cyclus impliciet is, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangepast.

BlueCRM-Automation is niet duur dank zij onze internet architectuur. Er zijn vele voordelen aan deze architectuur. Wij kunnen gemakkelijk meegroeien met uw bedrijf op uw eigen tempo. U hebt geen duur datacenter nodig, geen infrastructuur van servers, data backup systemen, etc.... Al uw data is in real-time beschikbaar en betrouwbaar.
Maak voor uzelf meer tijd vrij voor uw bedrijfsgroei, en laat de logistiek van uw ERP aan ons over.Benieuwd naar de werking van BlueCRM-Automation? We komen graag langs om dit vrijblijvend te demonstreren. Contacteer ons.